Julekalender

Adventskalender GVS 2017

For hver dag åpnes en ny luke. De som svarer riktig på dagens spørsmål blir trukket ut og kan vinne et gratis produkt i kantinen.
Alle som har vunnet de dagene kalenderen kjøres er med i trekningen av en ekstrapremie som deles ut under juleavslutningen!

Alle vinnere i årets adventskalender er trukket!
En ekstrapremie venter en heldig person på juleavslutningen..

TREKNING JULEAVSLUTNING

Disse er trukket ut som vinner av adventskalenderen:

 

1.desember - John Bye   (Spørsmål: Hvem av skolens ansatte har deltatt i NM i curling? Svar: Bjørn Erik Dragsnes)

4.desember - Sivert Ertshus   (Spørsmål: Hvem i personalet har et metall gjemt i navnet sitt? Svar: Mariann Sølvhaug)

5.desember - Kristin Langlete   (Spørsmål: En av våre ansatte har vært landslagsutøver og landslagstrener innen en idrett i mange år. Vedkommende har deltatt i VM og OL og har to pall-plasseringer i WorldCup. Hvem er dette?  Svar: Bjørn Myrbakken

6.desember - Ingen klarte å svare riktig..   (Hvem av skolens ansatte har både sunget duett med operasanger Harald Bjørkøy og koret Wenche Myhre under en hel konsertserie i Trondheim? Svar: Solfrid Fagerbekk)

7.desember - Karin Budal   ( Hvilken lærer har bodd sju år i Meråker? Svar: Jan Gisle Granmo)

8.desember - Martin Steen Aksetøy   (Hvilke av våre kvinnelige ansatte har jaktet og skutt rein? Svar: Bente Fagerbekk og Ingrid Brandegg)

11.desember - June Fjorden Solberg   (Hvem av de ansatte kan kommunisere på 5 ulike språk? Svar: Christoffer Weeke og Randi Rognes)

12.desember - Anders Storrø   (Hvorfor har lærer Kai på BA alltid lange negler på høyre hånd? Svar: Han spiller gitar)

13.desember - Lise Lind   (Hvem blant skolens ansatte har opptrådt med sang i Oslos nye operahus i Bjørvika? Svar: Jens Ingvar Vagnild)

14.desember - Ingen klarte å svare riktig...   (Hvem av skolens ansatte har overnattet sammen med 45 andre i ett og samme telt i en beduiner-leir i ørkenen i Midt-Østen? Svar: Randi Nordgaard Hermstad)

15.desember - Siri Børseth  (Hvem av våre ansatte driver det stort i potetproduksjon ved siden av jobben? Svar: Tove Bonaunet Stav)

18.desember - Marcus Skjærvold  (Vi har fire pedagoger som opprinnelig ikke er fra Norge. Hvem er de og fra hvilke land kommer de? Svar: Chris fra Nederland, Inga fra Litauen, Sonja fra Tsjekkia og Erik fra Danmark.)

19.desember - Mariann Steen  (Hvem av våre ansatte spiller i Eliteserien i Volleyball? Svar: Mona Langeng Hammerås)

20.desember - Ingen klarte å svare riktig.. (Hvem av våre ansatte spiller i Eliteserien i Volleyball? Svar: Lars Axel Nygård og Bjørn Myrbakken)

21.desember - Ingen klarte å svare riktig.. ( Hvem av skolens ansatte ser vi på bildet?)

Svar: Kirsti Hagenes